OM VÅRE GULV

I forhold til vanlig parkett er heltre lamell

– Vesentlig mer slitesterk
– Mer dempende (lavere trinnlyd)
– Varmere å gå på
– Mer besparende for skog og dermed mer miljøvennlig.

Heltre lamellgulv er det nærmeste man kommer heltregulv og har flere fordeler kontra massivt tregulv. I tillegg til at det beveger seg mindre kan du benytte undervarme og slipe like mange ganger som med et heltregulv.

HELTRE LAMELL

Uansett om du velger lakkerte, hardvoksoljede eller oljede gulv, så er utviklingen innen behandling kommet så langt at vedlikehold lenger ikke er et problem.
Heltre lamellgulv er det nærmeste man kommer heltregulv. Heltre lamellgulv har flere fordeler kontra massivt tregulv. Heltre lamell gulv beveger seg mindre og du kan benytte undervarme samt slipe like mange ganger som du kan med et heltregulv. Gulvene leveres i 16, 19 eller 21 mm tykkelse og er bygd opp med kryssfinér i bunn og deretter limt på fra 4 eller 6 mm med massivt heltre.

Vi har et stort utvalg av Heltre Lamellgulv i følgende dimensjoner:
Bredder: 160/180/220/260/300 mm Lengder: 1200/3000 mm*
Tykkelser: 13/16/19/21 mm

TRE KVALITETSTYPER

Selekt

Denne typen eikebord er produsert av førsteklasses tre. Sjeldne, individuell friske kvister opptil 8mm er tillat. Ytterved er ikke tillat. Naturlige og sjeldne sprekker er tillat i endene. Det vil være naturlige fargevariasjoner grunnet treets naturlige mønster.

Natur

Denne typen eikebord har et høyt kvalitetsnivå på samme måte som selekt, men i motsetning til selekt kan antallet og størrelser på kvister være høyere. Friske kvister kan være opptil 15-35 mm.Tillat minimum ytterved er opptil 5%. Naturlige og sjeldne 20 mm lange og 2 mm brede sprekker er tillat i endene. Ulike mønstre har ulike nyanser og får gulvet til å se naturlig og levende ut.

Rustikk

Denne typen eikebord lyse tremønstre med naturlige grener opptil 60 mm og en god del opptil 50 mm. Ubegrenset med friske grener. Grener får gulvet til å virke pulserende samt at den gir farge og mangfold som avslører skjønnheten i gulvet. Opptil 10% av ytterved er tillat. Naturlige og fylte sprekker opptil 20 cm lange og 5 mm brede er tillat.